Image

Op 20 en 21 december verwelkomen we jullie allen op een nieuwe editie van WinterBardu!

Ons winterevenement is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in Mariakerke en hét ideale moment om onze werking beter te leren kennen, kennis te maken met andere buurtbewoners of gewoon samen met vrienden en collega’s het begin van de kerstvakantie ludiek in te zetten! Het programma ziet er alvast top uit: we starten zowel vrijdag als zaterdag om 16u en we voorzien heerlijke gluhwein, diverse warme en koude dranken, lekkere pasta en croques, een spetterend haardvuur en een kerstsfeer om van te smullen!

Op zaterdag gaan onze leden op daguitstap (details volgen later), en tevens verwachten we omstreeks 17u de sportievelingen onder ons die meedoen aan onze sponsorloop ten voordele van Music for life!

De opbrengst van onze WinterBardu gaat integraal naar de renovatie van onze lokalen en de aankoop van nieuw groepsmateriaal. De kerstman bevestigde reeds zijn komst, en af en toe zal hij in een gulle bui zijn met heel wat ludieke verrassingen in zijn kadootjestas!

We hopen jullie opnieuw massaal te mogen ontmoeten op het warmste evenement van Mariakerke! Trouwens, ook de kinderen worden extra verwend, we zorgen voor een leuk springkasteel en een warmer alternatief in ons lokaal !

Aarzel zeker niet om vrienden, kennissen, collega’s en familie uit te nodigen! Iedereen is meer dan welkom!

Contact

Groepsleiding

Yoni De Munter

Ramin Dadkhah

Maxim Van Laethem

Andere contactgegevens

Ons volgen? Tuurlijk!

Instagram

Volg ons op Instagram!

Vergaderingen

Wekelijkse vergaderingen:
zondagmiddag 14:00 - 17:30/18

Groenestaakstraat 66a
9030 Mariakerke

Onze lokalen worden niet verhuurd!