whatsapp-image-2019-07-31-at-12.29.46-pm.jpeg

Startweekend '20

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Na een half jaar zonder enige festiviteit konden we ons echt niet meer inhouden. De handen jeukten danig en goesting was zo groot. We zijn dan ook super super superenthousiast u ons coronaproof openingsweekend voor te stellen, het resultaat van toch wel enig sleutel- en terugkoppelwerk. Als eerste jeugdvereniging hebben we een goedkeuring van Stad Gent op zak en daar zijn we eigenlijk best wel fier op! Het zal anders zijn dan anders, even niet zoals op de foto, maar wel met het sterke DNA van scouting!

Net als vorig jaar verwelkomen we alle ouders en leden op zaterdagnamiddag voor het (her)inschrijven van uw zoon, het updaten van het ledenbestand en het passen en bestellen van uniformen. Ook ons naaiatelier zal opnieuw open zijn! Dit alles doen we in combinatie met een eetfestijn op zaterdagmiddag en avond. Om de u wel bekende redenen is dit telkens gelimiteerd tot 100 personen. Aarzel dus niet en schrijf je snel in!! Wij zorgen voor een tafel per familie. Afsluiten doen we uiteraard met een vuurtje!

Het stopt echter niet op zaterdag. Na het annuleren van ons ontbijt in mei, hebben we ervoor gekozen om het ontbijt tot bij u thuis te brengen! Op zondagochtend verwennen we u dan ook graag met een aan huis geleverd ontbijt. Lekker ontbijten in pyjama dus! Hier geldt uiteraard geen beperking op het aantal deelnemers. Laat jullie dus maar volledig gaan!

In de namiddag houden de leden hun 'overgang'. De juiste locaties worden nog meegedeeld door de leiding.

Naast het plezier om eindelijk weer iets te mogen organiseren, hopen we met dit weekend ook onze kas weer wat op een ietwat aanvaardbaar niveau te brengen. Het wegvallen van alle geldacties van het voorbije half jaar laten zich toch echt wel voelen. Voorts rekenen we ook op u voor het respecteren van alle COVID-19-richtlijnen. Wij vragen u om steeds een mondmasker te dragen (12+), behalve wanneer u aan tafel zit. Alle betalingen gebeuren elektronisch.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten. Samen kunnen we dit!!!

Tot snel!!

Zaterdag 3 oktober

Bar doorlopend geopend
Bediening vanop uw zitplaats.

Zondag 4 oktober

07u00 - 11u00: Ontbijt aan huis

Deze traditional bieden we voor een keer graag aan bij je thuis! Je kan bij ons terecht voor de gekende kwaliteit en dit zonder je huis uit te hoeven. Een zalige start van een mooie zondag.

We voorzien 3 formules:

- Een 'gewoon ontbijt': pistolet, sandwich, chocoladekoek, croissant, zoet beleg, charcuterie, eitje, yoghurt, fruitsla en vergeperst fruitsap (€16/pp)

- Een 'junior ontbijt: sandwich, donut, pannenkoek, zoet beleg, ontbijtgranen en chocomelk (€10/pp)

- Een 'deluxe ontbijt': voor de echte fijnproevers breiden we het gewone ontbijt verder uit met zalm, zelfgemaakte granola en cava (€25/pp)


Klik hier om in te schrijven voor een zalige zondagochtend!

De inschrijvingen voor het kipfestijn en de ontbijtpakketten zijn afgesloten. Bedankt om zo massaal in te schrijven!

Contact

Groepsleiding

Yoni De Munter

Ramin Dadkhah

Maxim Van Laethem

Andere contactgegevens

Ons volgen? Tuurlijk!

Instagram

Volg ons op Instagram!

Vergaderingen

Wekelijkse vergaderingen:
zondagmiddag 14:00 - 17:30/18

Groenestaakstraat 66a
9030 Mariakerke

Onze lokalen worden niet verhuurd!