whatsapp-image-2019-07-31-at-12.29.46-pm.jpeg

Startweekend '21

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Een nieuw jaar staat voor de deur. Dat betekent natuurlijk een nieuwe editie van ons startweekend! Bovendien blaast onze vereniging komend jaar 80 kaarsjes uit. Evenveel jaren scoutswerking, dat kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. We bereiden dan ook een fameus feestweekend voor met voor ieder wat wils! Duid het weekend van 1-2-3 oktober 2021 alvast met stip aan in je agenda!

Openen doen we het feestweekend op vrijdagavond met onze Afterwork Bar. Dan is er ook de eerste mogelijkheid om je zoon (opnieuw) in te schrijven voor het komende scoutsjaar 2021-2022. Het updaten van ons ledenbestand, het passen en bestellen van nieuwe én 2de-handse uniformen, het doorzoeken van de verloren voorwerpen..., je kan er allemaal voor bij ons terecht. In de avond richten we ons op de iets oudere jeugd en organiseren we een Silent Disco voor +16-jarigen, terwijl de iets ouderen het gezellig blijven maken aan de Afterwork Bar.

Dit alles doen we in combinatie met een Geocache-familiewandeling op zaterdagnamiddag - een ideale activiteit om samen met gezin, familie of vrienden aan deel te nemen! Aansluitend is er een tweede mogelijkheid tot inschrijven voor 2021-2022. Naar goede gewoonte mag ook ons jaarlijkse kipfestijn niet ontbreken, waarvan je op zaterdagavond kunt komen genieten - dit jaar mét een verrassingsdessert! Vergeet voor beiden niet op voorhand in te schrijven! De rest van de avond wordt er live muziek voorzien, en in slaap vallen kun je doen op Camping Ardu. Kom je tent neerplanten op onze kampeerweide, en we verwennen je zondagochtend met een kampeerdersontbijtje. Ook hiervoor is op tijd inschrijven de boodschap!

Ten slotte houden de leden op zondagnamiddag hun 'overgang' waarbij ze kennismaken met hun nieuwe tak en leiding. Als afsluiter trakteren we alle ouders met een receptie tussen om het scoutsjaar goed in te zetten.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten op één of meerdere van deze activiteiten. Samen kunnen we dit!!!

Tot snel!!Vrijdag 1 oktober

17u - 0u30: Ardu Afterwork Bar
Kom een kijkje nemen op onze afterwork bar. We open het feestweekend met een drankje.

Zaterdag 2 oktober

12u30 - 0u30: Bar doorlopend geopend
We bieden graag een drankje aan terwijl je wacht op/uitblaast van de Geocache-familiezoektocht.

Zondag 3 oktober

8u: Ontbijt voor de kampeerders

Als echte scout onder de sterrenhemel slapen? Plant je tent neer op onze campeerweide en we bedienen je op zondagochtend op een kampeerdersontbijtje.
Schrijf je voor €5 in voor deze topervaring, en we houden een plaatsje voor je vrij!

(Be)Leef met scouts Ardu kamperen als een echt scout!

Contact

Groepsleiding

Yoni De Munter

Ramin Dadkhah

Maxim Van Laethem

Andere contactgegevens

Ons volgen? Tuurlijk!

Instagram

Volg ons op Instagram!

Vergaderingen

Wekelijkse vergaderingen:
zondagmiddag 14:00 - 17:30/18

Groenestaakstraat 66a
9030 Mariakerke

Onze lokalen worden niet verhuurd!