Vergaderingen September 2020

Beste leden
Beste ouders

Het nieuwe scoutsjaar staat alweer voor de deur(joehoe!!!). Net zoals de kampen zullen die iets anders georganiseerd zijn dan andere jaren(maar natuurlijk niet minder leuk). Op dit moment overlegt Scouts- & Gidsen Vlaanderen met experten en overheden over definitieve richtlijnen voor komend scoutsjaar. In tussentijd leggen we onze voorlopige manier van werken voor september al even aan jullie uit. Zodra er meer duidelijkheid is of er dingen veranderen, horen jullie natuurlijk van ons via mail en deze pagina.

Voor nieuwe leden

Eerst en vooral staat september bekend als de maand waarin we vele nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Iedereen kan bij ons 4 zondagnamiddagen van september gratis komen proberen. Ben je benieuwd of scouting iets voor jou is? Kom zeker eens vrijblijvend een kijkje nemen bij ons. Je zult het je niet beklagen...

Kom je eens een zondag proberen? Vul dan ten laatste de vrijdag ervóór dit formulier in. Op die manier hoeven we de dag zelf geen paperassen meer in te vullen. Je zoon is dan direct ook verzekerd. 

Mocht je vragen hebben, kun je ons steeds een mailtje sturen via .

Wie kan deelnemen?

Wie 5 dagen voor de vergadering ziektesymptomen ontwikkelde, kan helaas niet deelenemen aan de vergadering. Zodra je 5 dagen symptomenvrij bent, kun je de wekelijkse activiteiten hervatten. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om daarop toe te zien. 

Wanneer? Met wie?

We zien elkaar terug op zondag 6, 13 ,20 en 27 september om 14u in de oude takken. Nieuwe leden sluiten aan bij de jongens van hun leeftijd (de leeftijdsgroepen heten bij ons ‘takken’). Wanneer je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een mail waarin aangegeven staat bij welke tak je die zondag verwacht wordt. 

Waar? Bubbels!!!

Om grote drukte te vermijden zullen we per tak op een andere locatie afspreken, namelijk de locatie waar de leden de middagactiviteit zullen doorbrengen. Dit kan aan het lokaal zijn, of bij een bos in de buurt. We blijven dan de hele namiddag op die locatie.

Het schema van ZONDAG 27 SEPTEMBER vinden jullie hieronder:

Tak

Locatie

Opmerking

Kapoenen

Gemeentepark

Afspraak op het grote veld

Ingang langs Paul van Tieghemlaan

Welpen

Bunkerbos

Afspraak op het grote grasveld

(over brugje naar links)

Wolven

Claeys Bouüaert

Afspraak op grasveld naast de brug

Jongverkenners

Lokaal

Afspraak aan de stenen banken

Achteringang aan de Kollekasteelstraat

Kom zeker met de fiets!!

Verkenners

Lokaal

 Afspraak aan de stenen banken

Achteringang aan de Kollekasteelstraat

Kom zeker met de fiets!!

Aankomst / Vertrek

Leden worden bij voorkeur gebracht door maximaal 1 ouder/familielid/…(of komen alleen). Bij aankomst en vertrek dragen ouders en leiding een mondmasker.

Kapoenen en welpen hoeven zelf geen mondmasker te dragen / mee te hebben.

Wolven, jongverkenners en verkenners dragen een mondmasker bij aankomst en vertrek.

Het afhalen gebeurt op dezelfde manier als het afzetten(wat betreft mondmasker en aantal personen). Alle takken eindigen 17u30 (behalve de Verkenners: zij doen door tot 18u.). 

Yesss! Opnieuw scouts

De ontlading was groot toen we hoorden dat we op kamp mochten, en ook nu zijn wij super blij dat we onze zondagse activiteiten weer kunnen hervatten. Maar we beseffen ook dat we een grote verantwoordelijkheid dragen t.o.v. elkaar, de leden en iedereen in onze omgeving. We rekenen erop dat we met z’n allen de richtlijnen naleven. Alleen zo kan onze wekelijkse activiteit blijven doorgaan.

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een mailtje via

Ondanks al deze maatregelen geven we er met z’n allen toch weer een lap op om er weer een fantastisch scoutsjaar van te maken! Jullie toch ook?

’t Zal wel zijn!

Stevige linker
De leiding Scouts Ardu

Contact

Groepsleiding

Céline Mettepenningen

Lucas Vermeulen

Pieter De Meyer

Andere contactgegevens

Ons volgen? Tuurlijk!

Instagram

Volg ons op Instagram!

Vergaderingen

Wekelijkse vergaderingen:
zondagmiddag 14:00 - 17:30/18

Groenestaakstraat 66a
9030 Mariakerke

Onze lokalen worden niet verhuurd!