whatsapp-image-2019-07-31-at-12.29.46-pm.jpeg

Startweekend 2022

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Een nieuw jaar staat voor de deur. Dat betekent natuurlijk een nieuwe editie van ons startweekend! Duid alvast het weekend van 1-2 oktober 2022 met een rode fluostift aan in je agenda, want ook deze editie wil je niet missen!

Starten doen we op zaterdagmiddag met een fietszoektocht. Volg onze route langs de mooiste plekjes van Gent en omstreken en breng onderweg de kleine raadsels, opdrachten en spelletjes tot een goed einde. Voor de jonge/minder ervaren fietsers is een 18km tocht(ideaal voor kapoenen en welpen). De iets ervarener fietser kan gaan voor de 30km. Vraag dus gerust je familie/vriend/vriendin/... mee voor een gezellige en sportieve namiddagactiviteit. Onderweg voorzien we een bevoorrading met een drankje en een hapje! Inschrijven kan via de inschrijvingslink op deze pagina.

Van al dat fietsen en zoeken krijgt een mens al eens honger. Naar goede gewoonte mag dan ook ons jaarlijkse kipfestijn op zaterdagavond niet ontbreken. Een halve kip, geserveerd met groentjes, sauzen en frietjes + een bediening van drank door ons leidings- en VZW-team: dat mag je van ons verwachten. De rest van de avond wordt er live muziek voorzien en praten we nog even bij.

Ten slotte houden de leden op zondag hun 'overgang' waarbij ze kennismaken met hun nieuwe tak en leiding. We leven ons een hele dag uit met lekkere vuile spelletjes. Als afsluiter trakteren we alle ouders op een receptie om het scoutsjaar goed in te zetten.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten op één of meerdere van deze activiteiten. Samen kunnen we dit!!!

Tot snel!!Zaterdag 1 oktober

13u - 0u30: Bar doorlopend geopend
We bieden graag een drankje aan terwijl je wacht op/uitblaast van de fietszoektocht.

Zondag 2 oktober

10u - 17u: Overgang

De echte start van het werkjaar voor alle leden! Maak kennis met je nieuwe tak en je nieuwe leiding. 

Met de steun van:

Contact

Groepsleiding

Yoni De Munter

Robin Maes

Lucas Bourguillioen

Andere contactgegevens

Ons volgen? Tuurlijk!

Instagram

Volg ons op Instagram!

Vergaderingen

Wekelijkse vergaderingen:
zondagmiddag 14:00 - 17:30/18

Groenestaakstraat 66a
9030 Mariakerke

Onze lokalen worden niet verhuurd!