Administratie

Handleiding Individuele Steekkaart

Image
Om medische gegevens te verzamelen maakt onze groep gebruik van de Groepsadministratie, een overkoepelend platform van Scouts- & Gidsen Vlaanderen waarop wij alle info snel en digitaal kunnen raadplegen. We dringen erop aan dat de ouders dit online zorgvuldig invullen en op regelmatige basis controleren op eventuele wijzigingen. De eerste keer is dat natuurlijk altijd wat zoeken. Om jullie wat wegwijs te maken, kunnen jullie hiernaast een handleiding vinden. Mocht je toch nog op vragen of problemen stuiten, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Verzekeringsformulier bij ongeval

Oei? Een ongeval gebeurd op een vergadering/weekend/kamp? Geen paniek! Ga eerst en vooral naar de dokter. Hiernaast vind je het geneeskundig getuigeschrift. Neem een exemplaar op papier mee en laat dit invullen door de arts.

Daarna doet de leiding online aangifte bij Ethias. Dat kan via de link hiernaast. Wanneer deze ingediend wordt, krijgen de ouders automatisch een kopie via e-mail toegestuurd.

De leiding zal eerst alle gemaakte medische kosten terugvragen aan de ouders. Na enige tijd zal Ethias dan contact opnemen met de ouders om alles af te ronden en de gemaakte kosten te vergoeden.

Contacteer bij vragen zeker de leiding. Zij helpen je graag verder!

Privacyverklaring

Sinds 25 mei 2018 trad de GDPR in werking. Deze nieuwe wetgeving tracht de gegevens van de EU-burger zo goed mogelijk te beschermen. In dit document vindt u de privacyverklaring van onze scoutsgroep. Hierin staat alles wat u moet weten i.v.m. de verwerking van de gegevens die u opgeeft en welke rechten u heeft omtrent deze gegevens.

Contact

Groepsleiding

Robin Maes

Lucas Bourguillioen

Yannis De Vidts

Pieter De Meyer

Andere contactgegevens

Facebook

Volg ons op Facebook!

Instagram

Volg ons op Instagram!

Vergaderingen

Wekelijkse vergaderingen:
zondagmiddag 14:00 - 17:30/18

Groenestaakstraat 66a
9030 Mariakerke

Onze lokalen worden niet verhuurd!