Scouting op Maat

Scouting op Maat

Scouting da's de max! Maar zo'n jaar lang ravotten, technieken leren, ... kost ook redelijk wat geld: van inschrijvingsgeld, over een uniform tot weekends en kampen. Die kosten zijn niet voor elk gezin even gemakkelijk te dragen. Daarvoor bestaat Scouting op Maat, waarmee we tegemoetkomen in de kosten van Scouting. Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen erbij kan, ook wie het financieel minder breed heeft.

Scouting op maat... Wa's da?

Scouting op Maat bestaat uit 3 delen waarvan iedereen gebruik kan maken die het nodig heeft. Hieronder een opsomming:
1

Lidgeld op Maat

Wie het financieel moeilijk heeft, kan voor €25 per jaar lid worden van onze scouts.
2

Uniform op Maat

Wie beroep doet op Scouting op Maat, krijgt ook korting in de Hopper-winkel: -60% voor een hemd, -50% voor een broek, rok of trui. Breng zeker je lidnummer mee (staat op je lidkaart)!
3

Fonds op Maat

Ook voor weekends, kampen en andere uitstappen is er een tegemoetkoming. Hierbij betaal je als ouder 1/3 van de volledige prijs.

Wat we nog doen

Naast Scouting op Maat hebben we ook onze eigen tweedehandssysteem. Gebruikte uniformstukken krijgen op die manier een nieuw leven en je kan ze bovendien aan een veel lagere prijs aankopen. Win-win dus!

Tot slot informeren we de ouders over de terugbetalingen via de mutualiteit en de belastingvoordelen voor kamp- en weekendgelden. Zo proberen we samen het maximale uit scouting te halen!

Contact

Wil je beroep doen op Scouting op Maat? Neem dan contact op met Robin (0472/170.552). Dat kan door te bellen, Whatsapp'en, sms'en. Dan maken we samen een afspraak voor een kort gesprekje. Uiteraard wordt dit in alle discretie besproken.
Zijn de kosten van scouting ook mét Scouting op Maat nog een drempel? Aarzel dan zeker niet om met ons hierover in gesprek te gaan. Graag kijken we samen voor een oplossing!
Heb je verder nog vragen? Of heb je nog ideeën om scouting nóg toegankelijker te maken? Aarzel dan niet om volledig vrijblijvend contact op te nemen met bovenstaande nummer of te mailen naar .

Contact

Groepsleiding

Robin Maes

Lucas Bourguillioen

Yannis De Vidts

Pieter De Meyer

Andere contactgegevens

Facebook

Volg ons op Facebook!

Instagram

Volg ons op Instagram!

Vergaderingen

Wekelijkse vergaderingen:
zondagmiddag 14:00 - 17:30/18

Groenestaakstraat 66a
9030 Mariakerke

Onze lokalen worden niet verhuurd!